Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…
Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…

Osamdesete nikada ne izlaze iz mode

NEWS

OBJAVLJENO:
21.02.2013. u 10:34

80-te su bile godine, reći će mnogi, posebno oni koji su ovih dana došli u posebno vrijeme na posebno mjesto, na CIFS zabavu, u Paromlinskoj ulici u Sarajevu.

80-te su bile godine, reći će mnogi, posebno oni koji su ovih dana došli u posebno vrijeme na posebno mjesto, na CIFS zabavu, u Paromlinskoj ulici u Sarajevu.   Generacija 60'tih uzdiše za 80'tim i sjeća se uglavnom dobre pop muzike, čudne mode širokih ramena, potpuno drečave šminke i zadimljenih disco klubova u kojima se plesalo uz vesele pop note Michael Jackson-a, Boy Gerge, Witney Houston, Duran Duran, Prince-a, Madonna-e , ili mahalo glavom do iznemoglosti uz heavy metalaca tipa Guns-a Metallica-e, Europe, David Lee Roth-a, Bon Jov-a i ostalih.. Francuska medjunarodna škola CIFS u Sarajevu nedavno  je uspješno organizirala svoje II tematsko kostimirano plesno veče posvećeno ludim 80-tim. Roditelji, nastavnici, djeca i prijatelji škole, su se mogli prisjetiti svoje burne i divne mladosti, a njihova djeca su mogla čuti muziku uz koju su „šizili“ njihovi dragi roditelji. cifs1 - osamdesete Plesna zabava I Love 80's je tu noć, u kojoj se plesalo do iznemoglosti dobila svoje najbolje kostime , a nagradjeni su: -Najbolji dječiji kostim: Boy George i E.T. -Najbolji ženski kostim Olivia Newton John iz filma Grease -Najbolji muški kostim Village People -Najbolji kostimirani par John Travolta i partnerka   Ulaz je bio slobodan, a novac od prodatih osvježavajućih napitaka ide u fond za djačku ekskurziju u Pariz koja je planirana za proljeće.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus