Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

„Pedeset nijansi sive“ osvanule u obliku fotografija

NEWS

OBJAVLJENO:
08.02.2013. u 21:40

Autorica knjige Pedeset nijansi sive, L. E. James, zadovoljno trlja svoje dlanove jer će ove godine biti snimljen film baziran na osnovu njene knjige. S obzirom da je knjiga podigla veliku prašinu u cijelom svijetu, scenarista ovog filma Kelly Marcel obećava da ni scene filma neće zaostajati za onima u knjizi.

  Autorica knjige Pedeset nijansi sive, L. E. James, zadovoljno trlja svoje dlanove jer će ove godine biti snimljen film baziran na osnovu njene knjige. S obzirom da je knjiga podigla veliku prašinu u cijelom svijetu, scenarista ovog filma Kelly Marcel obećava da ni scene filma neće zaostajati za onima u knjizi. Sigurni smo da niti film neće ostaviti nikoga ravnodušnim, kao ni sama knjiga, a dok željno iščekujemo objave glavnih glumaca, španjolski magazin GQ objavio je slike inspirisane upravo ovom knjigom. Atraktivni modeli, bičevi i seksi rublje su samo neka od obilježja ovih fotografija. No, uostalom, uvjerite se i sami! [gallery columns="1"]   Ines Sandžaktarević  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus