Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…
Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…

Otkrijete nam šta je senzualnost i osvojite AVON Sensuelle perfem

NEWS

OBJAVLJENO:
07.02.2013. u 21:15

Kozmetička kompanija Avon je početkom februara lansirala Sensuelle, novi parfem za žene koji naglašava senzualnost i ženstvenost. Inspirisan prirodnom, blistavom ljepotom ženske kože i toplinom njenog duha. Potpuno senzualan i neponovljiv miris, jedinstven kao i žena koja ga nosi. Otkrijte nam šta je za Vas senzualnost i AVON Sensuelle perfem može biti Vaš.

Kozmetička kompanija Avon je početkom februara lansirala Sensuelle, novi parfem za žene koji naglašava senzualnost i ženstvenost. Inspirisan prirodnom, blistavom ljepotom ženske kože i toplinom njenog duha. Potpuno senzualan i neponovljiv miris, jedinstven kao i žena koja ga nosi. Kreatori parfema Oliver Cresp i Harry Fremont, ističu da je unutrašnja ljepota svake žene ono što ih je inspirisalo na kreiranje Sensuelle parfema. Ono što ovaj parfem čini toliko privlačnim je tahićanska gardenija. Svaki cvijet je ručno ubran, pa je tahićanska gardenija zbog svoje cijene bila rezervisana za najprestižnije mirise, a sada se nalazi i u novom Avonom parfemu. Top note ovog parfema su orijentalno-cvjetni mirisi bergamota, mandarine i cvijeta narandže. Srednji tonovi se sastoje od lopoča, cvijeta tijara i latica suncokreta. [gallery ids="21087,21085,21089"] Nagradna igra Otkrijte nam šta je za Vas  senzualnost i AVON Sensuelle perfem može biti Vaš.   Sve što trebate je   1. Postati fan naše FB stranice facebook.com/style.ba, ukoliko to već niste 2. Podijeliti članak na Vašem FB  zidu 3. U prostor za komentare, ispod članka, napisati šta je za Vas senzualnost 4. Imati malo sreće Dobitnika parfema objavit ćemo 14.02. ove godine.   Redakcija    
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus