Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Sony "izbacuje" Playstation 4 u februaru?

NEWS

OBJAVLJENO:
05.02.2013. u 14:14

Od predstavljanja PS3 prošlo je više od šest godina, konzola je prodana u 70 miliona komada, a tržište igara potpuno su promijenili tableti, telefoni i jeftine igre.

  Od predstavljanja PS3 prošlo je više od šest godina, konzola je prodana u 70 miliona komada, a tržište igara potpuno su promijenili tableti, telefoni i jeftine igre. Sony je u četvrtak na YouTubeu videom najavio veliki Playstation susret, prvi u dvije godine. Ovime su raspirili nagađanja kako će 20. februara govoriti o novoj generaciji Playstation konzole. Glasnogovornik kompanije nije htio reći hoće li se govoriti o konzoli u New Yorku, već je samo rekao da će biti priče o poslovanju Playstationa, piše Reuters. Inače, PS3 je prodan u 70 miliona komada. Wall Street Journal navodi kako će se predstaviti konzola, čime će preduhitriti Microsoft u predstavljanju Xboxa. Sony će navodno PS4 početi prodavati prema kraju godine. Na posljednjem Playstation susretu, u januaru 2011., predstavili su prototip Vite, dok su na ranijim susretima predstavljali koncepte i dizajn PS2 i PS3 konzola. Već je prošlo više od šest godina od predstavljanja 'trojke', a u posljednje vrijeme sve je više glasina o dolasku nove generacije konzola. Tržište igara također se od 2006. potpuno promijenilo, zahvaljujući ogromnom rastu tableta i pametnih telefona, što je donijelo poplavu jeftinih igara.   Armin Sajnica  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus