Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

GENEVA MS 2013: Toyota predstavlja Auris Touring Sports i RAV4

Automania

OBJAVLJENO:
02.02.2013. u 16:27

Na sajmu automobila koji će biti održan u Ženevi od 07. do 17.marta 2013.godine, Toyota će predstaviti dva nova koncepta: Auris Touring Sports i RAV4:

  Na sajmu automobila koji će biti održan u Ženevi od 07. do 17.marta 2013. godine, Toyota će predstaviti dva nova koncepta: Auris Touring Sports i RAV4:-SVJETSKA PREMIJERA FT-86 OTVORENOG KONCEPTA- SVJETSKA PREMIJERA TOYOTA I-ROAD KONCEPTA- SVJETSKA PREMIJERA AURIS TOURING SPORTS MODELA- EVROPSKA PREMIJERA NOVOG RAV4 MODELA Od vodeće na tržištu full hybrid tehnologije i višestruko nagrađivanih sportskih auta, preko lansiranja nove 4. generacije pionira u SUV segmentu i pogleda ka budućnosti urbane osobne mobilnosti, portfelj Toyote na predstojećem Sajmu automobila u Ženevi nastavlja naglašavati Toyotin kontinuirani uspjeh s filozofijom 'Uvijek pravimo bolja auta'.FT-86 OTVORENI KONCEPT Toyota FT-86 Otvoreni koncept je uzbudljivi "špijunski prikaz" moguće buduće varijante višestruko nagrađivanog GT86. Kreiran da izazove reakciju kupaca dok se radi na konstruiranju prototipa, FT-86 Otvoreni koncept ima cilj pokazati kako se užitak vožnje može podići na viši nivo.     TOYOTA I-ROAD TOYOTA i-ROAD je kompaktan i zabavan osobni mobilni koncept, koji ne emituje štetne materije, te koji može brzo i efikasno transportovati dvije osobe u urbanoj sredini.AURIS TOURING SPORTS Nakon predstavljanja na Sajmu automobila u Parizu, u septembru 2012. godine, Auris Touring Sports model će svoju svjetsku premijeru imati na Sajmu automobila Ženeva 2013, gdje će biti objavljene pune specifikacije, dimenzije i izvedbeni podaci. Kombinujući svestranost i dinamični dizajn sa superiornim prostorom za prtljažnik i u ovom segmentu jedinstvenom full hybrid tehnologijom, novi Auris Touring Sports bi trebao postati nova referentna stavka u segmentu karavan modela srednje veličine. Premijeru novog Auris Touring Sports će podržati jedna studija dizajna - the Auris Touring Sports 'Black'.RAV4 Na svojoj evropskoj premijeri, nova 4. generacija RAV4 nastavlja nadogradnju svoje pionirske pozicije i stavlja jači naglasak na ovaj model kao porodični - bez žrtvovanja ijedne od njegovih ključnih vrijednosti. Novi RAV4 dolazi s osebujnim stilom, refiniranom premium-kvalitetom unutrašnjeg dizajna, većom efikasnošću i daljnjim unaprijeđenjem ovog modela s pogonom na četiri točka za novi, još uzbudljiviji doživljaj vožnje. Premijeru novog RAV4 će podržati dvije studije dizajna -RAV4 'Premium' i RAV4 'Adventure'.  Armin Sajnica  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus