Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Bez kompromisa: Nova Max Factor Clump Defy maskara za novi volumen vaših trepavica

NEWS

OBJAVLJENO:
01.02.2013. u 08:44

NOVA Clump Defy Voluminising maskara omogućava da ponovljenim potezima četkice postignete 200% više volumena, a pritom zadržite predivno razdvojene i definirane trepavice s 0% grudvica.

  NOVA Clump Defy Voluminising maskara omogućava da ponovljenim potezima četkice postignete 200% više volumena, a pritom zadržite predivno razdvojene i definirane trepavice s 0% grudvica. To je moguće zahvaljujući inovativnoj tehnologiji izrade četkice. Ova četkica je prva ikad proizvedena za nanošenje maskare bez grudvica. Ravnomjerno i gusto raspoređene bodljice na četkici zaustavljaju grudvice i prije nego se formiraju, te definiraju i razdvajaju trepavice, dok postupak nanošenja maskare osigurava megavolumen i visoko kvalitetan učinak. Trenutno, žene moraju birati između megavolumena i grudvica, jer dok nanose nove slojeve maskare gube definiciju trepavica i raste broj grudvica, pri čemu moraju koristiti različite metode da se riješe grudvica. S novom Clump Defy Volumising maskarom, grudvice su stvar prošlosti – trepavice su savršeno definirane u megavolumenu koji morate primijetiti. Jer, svaka trepavica se računa! clump_defy “Žene ne bi nikada trebale praviti kompromis oko izgleda trepavica, a sada i ne moraju – ova nova maskara nudi kontrolu nad grudvicama tako da možete postići volumen i definirane trepavice s nekoliko jednostavnih poteza,” kazala je Pat McGrath, direktorica za kreativni dizajn Max Factor Global. Na koji vam način ova četkica garantira megavolumen?   1. Pakovanje – kvalitetno pakovanje čuva četkicu i sadržaj maskare, kako bi očuvalo svježinu 5. Precizno raspoređene bodljice – prostor između bodljica je manji nego na prosječ6. noj četkici, što sprečava formiranje grudvica i njihovo prenošenje na trepavice, te omogućava ponovljene poteze i ponovno nanošenje sa nula grudvica, uz definisanje i razdvajanje trepavica 10. Dizajn koji grli trepavice – redefinirana, zaobljena zona na četkici grli trepavice i osigurava im ujednačeni volumen     Clump Defy formula, sa sastojcima poput voska i gline, stvara fleksibilni sloj koji dopušta ponovljene poteze sve do postizanja mega volumena. S obzirom na to da se ne stvaraju grudvice, svoj izgled možete jednostavno osvježiti tokom dana ili večeri, jer Clump Defy Voluminising maskara garantuje trepavice bez grudvica.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus