Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Esma Voloder: Australski top model & Miss

NEWS

OBJAVLJENO:
26.01.2013. u 17:31

Porijeklom iz Gračanice, 20- godišnja Esma Voloder nastanjena u Melbourneu je višestruka miss prestižnih natjecanja i planetarno tražena manekenka, koja djeluje na sve četiri strane svijeta.Uz sve to redovito studira psihologiju pa je često i u Australiji. Obitelj je pobjegla za vrijeme rata, stoga je lijepa Esma stigla u zemlju kengura sa pet mjeseci. Dopadljiva svjetlooka beba se odmah dopala lovcima na talente, ali roditelji nisu dozvolili da joj bilo što pokvari djetinjstvo.

[gallery ids="20350,20351,20352"] Porijeklom iz Gračanice, 20- godišnja Esma Voloder nastanjena u Melbourneu je višestruka miss prestižnih natjecanja i planetarno tražena manekenka, koja djeluje na sve četiri strane svijeta.Uz sve to redovito studira psihologiju pa je često i u Australiji. Obitelj je pobjegla za vrijeme  rata, stoga  je lijepa Esma stigla u zemlju kengura sa pet mjeseci. Dopadljiva svjetlooka beba se odmah dopala lovcima na talente, ali roditelji nisu dozvolili da joj bilo što pokvari djetinjstvo. esmavoloder_5 Prije pet godina privlačna gimnazijalka je postala "Miss Teen Australia" a nedavno je osvojila laskavu titulu prve pratilje "Miss Kina Australia" u Xiamenu. Također je pobijedila na natjecanju "World Supermodel Paegant Winner 2009". Postala je "Best Beach Body" na natjecanju Miss Australia 2011.godine a kao predstavnica Bosne i Hercegovine na "Miss Supermodel". EsmaVoloder2 Sve titule je nisu omele da uspješno ostvari manekenske poslove, te je u skladu s tim započela i karijeru glumice. Nosila je modele australijskih dizajnera "Chavez Roadshow" čiji su stilisti Aaron, Chelly, Pallas Swimewear, Masonette Label. Učestvovala je u spotovima "Vanessa Amorosi Music Video -Gossip", glazbenom videu "So Contagious" kao i editorijalima "Pez and 360 Music Video" i "Just got started". Zatim je uradila fit modeling "Fashion Cult". Priprema se za suradnju sa pariškim L'Oréal-om kao i mnoštvom mladih i nadarenih njujorkških kreatora. Uz sve to uspijeva provoditi vrijeme i sa mlađim bratom Edinom, plivati i družiti se sa kolegama sa fakulteta.   Džana Mujadžić  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus