Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Aida Muratović slavi uspjeh na svjetskim modnim podijima

NEWS

OBJAVLJENO:
26.01.2013. u 14:08

Prelijepa Sanjanka, Aida Muratović bh manekenka sa slovenskom adresom dobro se snašla u Europskoj Uniji pa je u skladu s tim krasila i ljubljansko izdanje časopisa FHM.

  Prelijepa Sanjanka, Aida Muratović bh manekenka sa slovenskom adresom dobro se snašla u Europskoj Uniji pa je u skladu s tim krasila i ljubljansko izdanje časopisa FHM. aida-muratovic Bivša Miss Hawaiian Tropic, osvojila je i laskavu titulu Miss Universe Slovenije. Radila je za brojne planetarne brandove a nada se i ući u prestižno društvo modela "Victora's Streeet". Može se pohvaliti i dugomjesečnim boravkom u Indiji s obzirom da je radila u Mumbaju za mnoštvo domaćih i stranih marki pa su je Slovenci proglasili i "Miss Bollywooda". aralik-2012-moda-resim-2 Pored reklamnih kampanja, poziranja za časopise i editorijale, uspješna Krajiškinja je snimila i nekoliko minutnu, dobro plaćenu reklamu za kanal MTV. Aida bh model iz Slovenije Odgovorni iz dobro tiražnog magazina "Seninle" pozvali su je u Istambul pa je snimila ediorijal pod nazivom "Grad elegancije" koji je ostvario Murat Dikmen. Aida na poslu Reportaža je objavljena na pet strana turskog časopisa a ljepotica koja i studira u Ljubljani je položila nekoliko ispita pa će nanovo u svijet.Ovaj put će pozirati za kineske, dubajske, njemačke i libanonske časopise.   Džana Mujadžić  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus