Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Prva dama zablistala u crvenoj haljini s potpisom Jasona Wua

NEWS

OBJAVLJENO:
25.01.2013. u 22:23

Crvena haljina od šiflona, već provjerenog dizajnera Jasona Wua bila je njezin dugoočekivani izbor za najsvečaniji i najintimniji trenutak, prvi ples s predsjednikom.

  Crvena haljina od šiflona, već provjerenog dizajnera Jasona Wua bila je njezin dugoočekivani izbor za najsvečaniji i najintimniji trenutak, prvi ples s predsjednikom. 702653_487159247992461_1974560121_n Mjeseci nagađanja prethodili su velikom danu prve dame Amerike, čije kreacije će izabrati za protokolarni dio prisege i u čijoj haljini će se pojaviti tijekom inauguracijskog bala. Haljina po uzoru na Michelle Obama rasprodata je u 48 sati. Veliki dan u obitelji Obama započeo je uz posjetu Crkvi za koju je Michelle odabrala ženstveni „Thome Browne“ kaput kockastog uzorka uz koji je kombinirala kožne rukavice u boji ciklame i upečatljivi remen s velikim kristalima kao jedinim ukrasom na tijelu. Sve oči javnosti ipak su čekale trenutak svečanog bala. Vitka, sportski građena figura i besprijekorna tamna put obgrljena metrima šiflona, pokazala se kao pun pogodak Michelle Obame. Prva dama u crvenom oduševila je toaletom provjerenog potpisa onog Jasona Wua koji je njezino povjerenje zadobio i prije četiri godine kao tada nepoznat i mlad dizajner.   Amela Ravkić  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus