Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Da li je gospodin Pravi uistinu pravi za vas?

NEWS

OBJAVLJENO:
25.01.2013. u 22:14

Svi ste nekada sanjali da se zaljubite na prvi pogled, a da li ste ikada razmišljali o tome što znači uistinu zaljubiti se i što je ljubav?

  Svi ste nekada sanjali da se zaljubite na prvi pogled, a da li ste ikada razmišljali o tome što znači uistinu zaljubiti se i što je ljubav? tumblr_lyfv1zdSx11r70wg1o1_500_large U današnjem svijetu sve je manje i manje monogamnih veza, zbog čega je to tako? Da li su žene izgubile povjerenje u muškarce, a muškarci u žene? Sve je manje sklopljenih brakova iz ljubavi, na kraju se sve vrti "vrti" oko koristi. Kako znati koje gospodin Pravi za Vas? Naime to nikada nećete ni znati, dok se ne desi. A kada se desi uvijek ćete se pitati da li je možda negdje tamo bio neko bolji za vas. Ako vjerujete da gopodin "Pravi" postoji, varate se. Niko na svijetu nije savršen. Mi samo mislimo da jeste, zato što volimo njegove mane kao da su vrline, i spremni smo ih prihvatiti onda kada gledamo kroz tzv. "ružičaste naočale". Tek kada upadnete u monotoniju, počnete razmišljati i shvatite koliko Pravi propusta ima. Ali tada je već kasno jer ste ušli u "crvotočinu" koja čini vašu vezu, u najgorem slučaju i brak. Zato uvijek nosite naočale sa ružičastim staklima da bi ljubav izgledala stvarnije, jer ljubav nije ništa više do samo još jedna iluzija. Možda se baš zbog toga većina veza pretvara u materijalnu korist. Gdje su one bajke sa sretnim krajevima, o princezi i princu na bijelom konju i da li se njih iko sjeća? Sada je važnije kako taj konj izgleda, a ne princ. Nove generacije, donose nova pravila, a mi moramo da živimo u skladu sa njima.   Sibila Mujanović  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus