Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Vjenčanje Barbie i Kena

NEWS

OBJAVLJENO:
25.01.2013. u 21:02

Fotografkinja Beatrice de Guigne je odlučila okovječiti pedesetogodišnju vezu vječnoga para Barbie i Kena pomoću svojih fotografija.

  Fotografkinja Beatrice de Guigne je odlučila okovječiti pedesetogodišnju vezu vječnoga para Barbie i Kena pomoću svojih fotografija. 23-barbie-ken-fence-hands-w724 Nakon photoshotinga koji je trajao tri dana, slike je ozvaničila na svom blogu, na oduševljenje svih obožavatelja. 14-barbie-dress-fitting-w724 Beatrice je izjavila da se par upoznao prije više od pedeset godina (iako je i sama svjesna da izgledaju mlađe), te da je neprolaznoj Barbie dosadilo čekanje, te je ona sama zaprosila svoga odabranika. 03-ken-ready-w724 Nakon ovoga kratkoga uvoda, pustit ćemo vas da uživate u prekrasnim i profesionalno urađenim fotografijama, koje vam mogu poslužiti kao inspiracija ako planirate sličan događaj u svom životu. Ako ne, opustite se i strpljivo čekajte pravu osobu ili 'pak budite preduzimljive poput Barbi! 06-ken-jacket-w724 17-barbie-hat-w724 18-barbie-ken-couch-w724 25-barbie-ken-kiss-w724 21-hands-fence-w724   Ines Sandžaktarević  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus