Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od malog…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Vjenčanje Barbie i Kena

NEWS

OBJAVLJENO:
25.01.2013. u 21:02

Fotografkinja Beatrice de Guigne je odlučila okovječiti pedesetogodišnju vezu vječnoga para Barbie i Kena pomoću svojih fotografija.

  Fotografkinja Beatrice de Guigne je odlučila okovječiti pedesetogodišnju vezu vječnoga para Barbie i Kena pomoću svojih fotografija. 23-barbie-ken-fence-hands-w724 Nakon photoshotinga koji je trajao tri dana, slike je ozvaničila na svom blogu, na oduševljenje svih obožavatelja. 14-barbie-dress-fitting-w724 Beatrice je izjavila da se par upoznao prije više od pedeset godina (iako je i sama svjesna da izgledaju mlađe), te da je neprolaznoj Barbie dosadilo čekanje, te je ona sama zaprosila svoga odabranika. 03-ken-ready-w724 Nakon ovoga kratkoga uvoda, pustit ćemo vas da uživate u prekrasnim i profesionalno urađenim fotografijama, koje vam mogu poslužiti kao inspiracija ako planirate sličan događaj u svom životu. Ako ne, opustite se i strpljivo čekajte pravu osobu ili 'pak budite preduzimljive poput Barbi! 06-ken-jacket-w724 17-barbie-hat-w724 18-barbie-ken-couch-w724 25-barbie-ken-kiss-w724 21-hands-fence-w724   Ines Sandžaktarević  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus