Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Honda Gear za mlađe generacije

Automania

OBJAVLJENO:
25.01.2013. u 19:27

IZVOR:
Armin Sajnica

Oči automobilskog svijeta, proteklih dana su najviše bile usmjerene na međunarodni salon automobila u Detroitu. Međutim, Honda je sve iznenadila i na aktuelnom autoshow-u u kanadskom Montrealu predstavila koncept malog gradskog automobila pod imenom Gear.

  Oči automobilskog svijeta, proteklih dana su najviše bile usmjerene na međunarodni salon automobila u Detroitu. Međutim, Honda je sve iznenadila i na aktuelnom autoshow-u u kanadskom Montrealu predstavila koncept malog gradskog automobila pod imenom Gear.Honda je o neobično dizajniranoj studiji dala minimum informacija. Crveni automobil atraktivnog izgleda, treba da bude jednostavan, ali u isto vrijeme i efikasan. Gear svojim vlasnicima treba da ponudi visok stepen individualizacije i povezivanja sa okolinom. Individualizacija podrazumijeva i različite opcije grafike instrumenata u enterijeru ovog automobila.Automobil treba da privuče, prije svega mlađe kupce, sa posebnim akcentom na gradsku upotrebu. Prema riječima Dave Mareka, korisnici model Gear treba da ocjene kao praktičan, dostupan i zabavan u isto vrijeme. Novi model Honda Gear je manja od modela Jazz, a glavni konkurenti bi mu trebali biti Toyota iQ ili Fiat 500. Honda nije objelodanila pogonski sistem ovog zanimljivog automobila. To dokazuje da serijska proizvodnja nije u planu, ili se ona neće dogoditi u bliskoj budućnosti.    
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus